29.12.2017.

Stižu pojačanja u Vošu: Zanimljivih igrača ima na tržištu, radimo punom parom - odluka Jovančića do NG


Najodgovorniji čovek za razgovore, a onda i eventualno dovođenje potencijalnih novajlija u Voši je sportski direktor Saša Drakulić, koji se ovih dana nalazi u velikom poslu

„Prelazni rok počinje 15. januara, naša namera je da pre toga završimo dogovore s igračima koji su nam zanimljivi, a da s početkom transfer perioda samo potpisima verifikujemo do tada, nadam se, postignute sporazume“, rekao je Drakulić za Dnevnik.

„Trener Stolica i ja smo već sagledali postojeći kadar fudbalera koji nose dres našeg kluba i videli na kojim to pozicijama moramo da potražimo nova rešenja. Zanimljivih igrača ima na tržištu, radimo punom parom, ali su razgovori s njima kompleksni, jer većina ima ugovore s klubovima za koje trenutno nastupaju. Verujem da će, ipak, uspeti da realizujemo većinu od zadataka koje smo pred sebe postavili i da će se na početku priprema 9. januara pojaviti i neka nova lica.“

Kapitenu Dušanu Jovančiću ističe ugovor, a, sudeći po vestima iz medija, za njega su zainteresovani pojedini klubovi iz Srbije i inostranstva.

„Razgovarali smo s Jovančićem o produženju saradnje i on nas je zamolio da mu ostavimo prostora do Nove godine, kako bi nam saopštio svoju odluku. U toku naredna dva-tri dana očekujem da ćemo i po ovom pitanju moći javnosti da prezentujemo novosti“, dodao je Drakulić.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: NSinfo

Održan Novogodišnji koktel FK Vojvodina: Odblokiran račun, promovisan kalendar, stižu pojačanja za Evropu...

POPULARNO