Rockov ostaje u Voši - produžio ugovor do 2021. godine


Najbolji fudbaler  Vojvodine prethodne jeseni, golman Emil Rockov (22), produžio je ugovor do 2021. godine uz nešto bolje finansijske uslove

Tom prilikom direktor kluba Darko Jevtic izjavio je  da je za mladog čuvara mreže bilo zainteresovanih klubova iz inostranstva, ali je odlučeno da novi trener Ilija Stolica, koji je promovisan u ponedeljak, u nastavku takmičarske godine ima sigurno rešenje među stativama.

- Hvala na velikom dogovoru koji smo sklopili i koji prevashodno ide meni u korist i pokazuje moju lojalnost prema klubu. Želim da ostavim trag ovde i voleo bih da srušim tradiciju Vojvodine, odnosno da sizifovski posao kada smo blizu vrha, a ne dostignemo ga, mi ipak uspemo i ostvarimo ga. Vojvodina je potcenjen klub i koliko god govorili da je veliki, njegove mogućnosti su mnogo veće. Voleo bih da sa mojim prezimenom na leđima i grbom Vojvodine na grudima budem deo klupskog uspeha – rekao je Rockov.

Emil Rockov je za Vojvodinu debitovao u februaru ove godine kod trenera Dragana Ivanovića i od tada je standardan golman, a u ovoj sezoni je odigrao svih 26 takmičarskih utakmica.

izvor, foto: fkvojvodina.rs

POPULARNO