27.12.2017.

Probijanje bulevara Bate Brkića ka Futoškom sledeće godine?


Planirano je i da se uredi područje oko Satelitske pijace, pa i sama pijaca

Uprkos tome što je po treći put poništena javna nabavka za projektanta za dopunu tehničke dokumentacije saobraćajnih površina, vodovoda i kanalizacije u produžetku Ulice Bate Brkića, i dalje postoji šansa da se probijanje ove ulice ka Futoškom putu izvede u narednoj godini.

Ovaj prilično neugledan potez, iduće godine mogao bi da postane bulevar sa četiri saobraćajne trake. Građani godinama čekaju da se uradi produžetak Ulice Bate Brkića, kroz nekadašnji Tozinovac, ka Futoškom putu, i kako kažu, to bi im znatno olakšalo svakodnevicu.

Spajanjem Ulice Bate Brkića sa Futoškim putem, planirano je i da se uredi područje oko Satelitske pijace, pa i sama pijaca.

Gradska uprava za zemljište i investicije, sprovela je po treći put tender za projektanta za dopunu tehničke dokumentacije saobraćajnih površina, vodovoda i kanalizacije u produžetku Ulice Bate Brkića, ali je on obustavljen, jer nije dostavljena ni jedna ponuda. Kako kažu u toj instituciji, naredni tender biće sproveden u januaru naredne godine, a vrednost posla je 700.000 dinara.

izvor: rtv.rs, agencije, foto: NSinfo

POPULARNO