29.12.2017.

Održan Novogodišnji koktel FK Vojvodina: Odblokiran račun, promovisan kalendar, stižu pojačanja za Evropu...


Predstoji nam uskoro i početak prelaznog roka, ali mi ni do sada nismo sedeli skrštenih ruku

Nekoliko stotina prijatelja i navijača Fudbalskog kluba Vojvodina, na čelu s članovima Upravnog odbora novosadskog superligaša, okupilo se, u svečanom salonu SPC “Vojvodina”, na tradicionalnom novogodišnjem koktelu.

Tom prilikom je Dušan Vlaović, predsednik Voše, održao prigodnu besedu, u okviru koje je ozvaničio i jednu veoma važnu stvar za dalji život crveno-belog kolektiva - deblokadu klupskog računa. Posle nešto više od godinu dana, istakao je prvi čovek Vojvodine, račun je u funkciji i to garantuje mnogo mirnije funkcionisanje kluba, posebno u predstojećem zimskom prelaznom roku, prenosi Dnevnik.

„Koristim priliku da vas, u ime svih zaposlenih u našem klubu - uprave, Radne zajednice, Omladinske škole “Ilija Pantelić”, trenera i igrača, pozdravim na kraju 2017. Godine“, naglasio je Vlaović.

„Kada smo, pre nešto više od tri meseca, dobili poverenje članova Skupštine da vodimo Vojvodinu, ispred sebe smo zacrtali tri ključne stavke: deblokadu klupskog računa, izbor novog šefa stručnog štaba i ozbiljan rad u okviru zimskog prelaznog roka. Kao što znate, nedavno smo angažovali Iliju Stolicu na mesto trenera i verujemo da on predstavlja kvalitetno rešenje, jer je reč o mladom, perspektivnom i ozbiljnom stručnjaku, o kojem najbolje govore rezultati koje je do sada imao.“

Nastavljajući s obraćanjem, Dušan Vlaović je posebno istakao sledeće:

„Zadovoljstvo mi je što mogu da vas obavestim da je juče, posle više od godinu dana, odblokiran žiro-račun kluba. To će nam omogućiti normalno funkcionisanje i mirniju 2018. godinu. Ogroman doprinos u deblokadi imaju Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, kao i direktor “Srbijagasa” Dušan Bajatović. Zahvalnost za angažovanje dugujemo i generalnom direktoru FK Vojvodina Darku Jevtiću i njegovom zameniku Aleksandru Dunđerskom. Predstoji nam uskoro i početak prelaznog roka, ali mi ni do sada nismo sedeli skrštenih ruku. Ne želimo da gomilamo igrače, već nam je namera da dovedemo nekolicinu fudbalera koji će praviti razliku i koji će, uz omladince iz naše škole, činiti okosnicu buduće ekipe. Sve ovo čini samo nekoliko, od stotinu koraka koji nas vode u trajnu stabilizaciju kluba. Siguran sam da ćemo, međutim, ukoliko svi zajedno budemo postigli sinergiju i ukoliko budemo disali istim plućima, biti na dobrom putu da stvorimo evropsku Vojvodinu.“

Potom je prvi čovek Vojvodine poželeo puno sreće, dobro zdravlje i uspeha prisutnima, uz rečenicu:

„Jedna je Voša!“


Promovisan klupski kalendar

Prisutni na Novogodišnjem koktelu, što je takođe deo tradicije, bili su u prilici da dobiju klupski zidni kalendar FK Vojvodina za 2018. godinu. On je urađen u punom koloru i na veoma kvalitetnoj hartiji, a fotografije prvotimaca Voše, koje su delo Jelene Grlić, Nenada Mihajlovića i Milana Markovića, krase njegove strane.

izvor: dnevnik.rs, foto: NSinfo

Posle godinu dana odblokiran račun Voše - iznos blokade bio 175 miliona dinara

POPULARNO