Noćni bazar okupio mnogo izlagača i posetilaca


Treći „Novosadski noćni bazar” održan je na prvom spratu Spensa

Okupio je čak 270 izlagača, što je najveći broj do sada. Posetioci su imali priliku da uživaju u umetničkim delima, unikatnoj garderobi i obući, nakitu, kozmetičkim i domaćim proizvodima, hrani, piću i muzičkom programu.

– To je značajna manifestacija i posebno je važno što je to, pre svega, promocija preduzetništva, malih proizvođača, starih zanata, dobre hrane, dobrog vina i Grad sa zadovoljstvom podržava tu manifestaciju – naglasio je član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević. – Broj izlagača zaista je impozantan, a osim predstavljanja proizvođača, to je prilika da se posetioci upoznaju ljude koji se nečim bave i možda pokrenu neki sopstveni biznis.

Grad će i u narednom periodu nastaviti da podržava takve manifestacije, potvrdio je Radojević, i dodao da bi trebalo iskoristiti mogućnosti koje se pružaju jer, kako je rekao, u određenom periodu sopstvena inicijativa i preduzetništvo su zapostavljeni te je sada vreme da se to vrati.

– Ljudi su osetili pozitivnu energiju – utisak je organizatorke „Novosadskog noćnog bazara” Ivane Jovičić. – Ideja da se tako nešto organizuje zapravo je potekla od moje koleginice Marije Radojčić i mene, koje smo, inače, izlagači. Želimo da na jednom mestu okupimo male proizvođače ručnih radova da bi se što bolje predstavili, postali vidljiviji publici i za minimalno ulaganje dobili dobru reklamu.

POPULARNO