29.12.2017.

Krstajić i zvanično novi selektor - vodi Srbiju na Svetskom prvenstvu u Rusiji


Mladen Krstajić više nije vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije

Od danas je selektor! Iako nije vodio nijedan klub samostalno u karijeri (ima funkcionerskog iskustva), njemu je dato poverenje da izabere i vodi tim na Svetskom prvenstvu u Rusiji naredne godine. Krstajić je, posle razlaza FSS i Slavoljuba Muslina, vodio "orlove" na dve prijateljske utakmice u Aziji - protiv Južne Koreje i Kine.

Ovu informaciju domaćim agencijama je potvrdio sportski direktor FSS i potpredsednik Stručnog odbora Goran Bunjevčević, koji je preneo odluku Stručnog odbora nacionalnog saveza.

"Krstajić je dobio naše poverenje da u narednom periodu zaključno za Svetskim prvenstvom u Rusiji sa mesta selektora predvodi seniorski tim Srbije", rekao je Bunjevčević.

Funkcioner FSS je dodao da će uslediti razgovori sa Krstajićem oko uslova saradnje.

"O detaljima dogovora sa Krstajićem razgovaraćemo više po završetku praznika, kada će biti organizovana i njegova promocija, negde u drugoj polovini januara. U svakom slučaju, izbor Stručnog odbora je definitivno Mladen Krstajić".

Mladen Krstajić je bio uz Slavoljuba Muslina koji je odveo Srbiju na Mundijal u Rusiji, a potom je Krstajić prihvatio ruku ljudi iz Saveza i pristao da bude selektor.

izvor: agencije, foto: Printscreen/ Instagram Sergej___21

POPULARNO