21.12.2017.

Izgubljeno selo Štrumpfova - u Novom Sadu


Generacije unazad odrastale su uz crtani film "Štrumpfovi", a ova plava družina i danas je omiljena mališanima širom sveta

Tim povodom, u susret predstojećim praznicima, u atrijumu Big šoping centra, do 27. decembra, otvorena je besplatna interaktivna postavka "Izgubljeno selo Štrumpfova" u okviru koje decu očekuje druženje sa Velikim Štrumpfom, Štrumpfetom i Trapavkom.

Postavka je namenjena deci uzrasta od četiri do 10 godina koja imaju priliku da posete kuću omiljenih crtanih junaka, Gargamelov kavez, Štrumpfetin salon lepote, Grickovu kuhinju i laboratoriju Velikog Štrumpfa. Druženje sa Štrumpfovima uz sjajnu zabavu u okviru različitih edukativnih radionica je zagarantovano, a sve mališane na kraju pustolovine očekuje i fotografisanje sa originalnim maskotama.

Već u prvih deset dana od otvaranja postavke kroz Štrumpfastično selo je prošlo više od hiljadu učesnika, a dobro poznata plava ekipa ne samo da je oduševila najmlađe, već je i one malo starije podsetila na detinjstvo.

"Izgubljeno selo Štrumpfova" i zabavne igrice koje se organizuju u njemu otvorene su za posetioce svakog radnog dana od 14 do 20 sati, kao i vikendima od 12 do 20 sati.

izvor: rtv.rs, agencije, foto: ilustracija

POPULARNO