Delfi konstantno zapošljava nove radnike: Trenutno više od 3.000 zaposlenih - do posla na više načina


Britanska kompanija „Delfaj–Pakard”, koja se u Novom Sadu već dve godine bavi proizvodnjom električnih instalacija za putnička vozila

različitih proizvođača automobila širom Evrope, trenutno ima više od 3.000 zaposlenih, a tokom tekuće godine zaposlili su nekoliko stotina novih radnika.

I ne staju na tome. Naprotiv, svake nedelje organizuju i „Otvorena vrata”, kada svi zainteresovani mogu da se raspitaju o pozicijama, plati, benefitima i ostalim stvarima koje ih zanimaju u vezi s radom u toj firmi, kao i da ostanu na intervjuu i postanu potencijalni radnici.

„Zapošljavamo ljude iz Novog Sada i okolnih opština u krugu od 50 kilometara, objašnjavaju iz „Delfaja”. Nastavljamo aktivno zapošljavanje ljudi na različitim pozicijama, poput operatera na montaži i sečenju, magacionera i majstora u održavanju, ali popunjavamo i specijalističke pozicije, poput inženjera, pozicija u okviru finansija, ljudskih resursa, logistike i kvaliteta.“

Zainteresovani kandidati mogu konkurisati na nekoliko načina: slanjem radne biografije na imejl-adresu delphiposao@delphi.com, poštom na Ulicu Privrednikova 20 (Novi Sad), ostavljanjem radne biografije u CV kutije koje se nalaze na nekoliko lokacija u gradu, preko sajta „Infostud Poslovi”, pozivom na broj 060/889-25-34 ili posetom „Otvorenih vrata”.

izvor: dnevnik.rs, foto: ilustracija

POPULARNO