Zbog radova na raskrsnici Partizanske i Temerinske - Izmena saobraćaja i trase autobuskih linija


Režim saobraćaja u Partizanskloj i Temerinskoj ulici biće izmenjen od danas, 1. novembra zbog radova

U prvoj fazi radova, saobraćaj u Partizanskoj ulici, od raskrsnice sa Ulicom Radoja Domanovića, do Puta Šajkaškog odreda, odvijaće se dvosmerno desnom kolovoznom trakom u smeru od Kisačke prema Temerinskoj ulici.

U Temerinskoj ulici, u raskrsnici sa Partizanskom ulicom, u smeru od kanala Dunav-Tisa-Dunav, određuje se obavezan smer desno, a u smeru od Venizelosove ulice, određuje se obavezan smer levo i desno. U Ulici Radoja Domanovića, u raskrsnici sa Partizanskom ulicom, određuje se obavezan smer desno.

U drugoj fazi, saobraćaj u Partizanskoj ulici, od raskrsnice sa Ulicom Radoja Domanovića, do Puta Šajkaškog odreda, odvija se dvosmerno levom kolovoznom trakom u smeru od Kisačke prema Temerinskoj ulici.

U Temerinskoj ulici, u raskrsnici sa Partizanskom ulicom, u smeru od kanala Dunav-Tisa-Dunav, određuje se obavezan smer levo i desno, a u smeru od Venizelosove ulice, određuje se obavezan smer desno. U Ulici Radoja Domanovića, u raskrsnici sa Partizanskom ulicom, određuje se obavezan smer desno.

Radovi na raskrsnici ove dve ulice trajaće do 20. decembra.

izvor: 021.rs, agencije, foto: ilustracija

Izmena trase autobuskih linija 5, 21, 22, 23, 24, 30, 31, 32 i 33

POPULARNO