Uskoro i nova novogodišnja rasveta u Novom Sadu - radnici svakodnevno kače preostale ukrase


Grad će ove godine izdvojiti skoro 15 miliona dinara sa PDV-om za kupovinu novogodišnje rasvete, što je u visini prošlogodišnje nabavke

Posao isporuke novih ukrasa na tenderu je dobila firma "Sombolektro" iz Sombora, čija je ponuda bila 29.000 dinara manja u odnosu na drugoplasiranu "Kompaniju Blagojević" iz Novog Sada. Ovaj tender je za razliku od prošlogodišnjih završen dosta pre početka praznika, jer se ranije dešavalo da to bude urađeno tek u decembru.

Ove godine Novi Sad će dobiti ukrase koji su najvećim delom italijanskog proizvođača "Ido Light", kako stoji u tenderskoj dokumentaciji. Konkretno nabavljene su dekoracije za stabla duž Bulevara oslobođenja, natpis 2018 za Gradsku kuću, 140 zvezda padalica, 3D drvo za Ulicu Modene i drugo, prenosi 021.rs.

Inače, već postojeća novogodišnja rasveta je postavljena i uključena, a radnici "Stana" svakodnevno kače preostale ukrase.

Dodajmo da trenutno kićenje grada i održavanje košta još 15 miliona dinara, što je otprilike ista cifra kao i prethodnih godina.

izvor: 021.rs, foto: NSinfo

POPULARNO