25.11.2017.

Učim + Znam = Vredim: Prijem u Pokrajinskoj vladi za više od 200 najboljih učenika


Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević primio je na svečanom prijemu u Pokrajinskoj vladi, više od 200 najboljih učenika i učeničkih timova projekta „Učim+Znam = Vredim“
koji su promovisani na bilbordima u sedam lokalnih samouprava u AP Vojvodini.

Pozdravljajući đake i organizatore projekta, Milićević je posebno istakao ulogu roditelja , bez kojih, kako je rekao, ni jedan pravi uspeh nije moguć.

„Škola i obrazovanje jesu izuzetno važni, ali duboko verujem da najviše ljudske i moralne vrednosti stičemo u našim porodicama. Zato, poštovani roditelji, budite ponosni što ste podigli i vaspitali decu koja su primer i ideal ne samo za njihove vršnjake, nego i društvo u celini,“ rekao je potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević.

On je dodao da je reafirmacija pravih vrednosti proces koji ne može da se zaustavi, i koji će imati sve veću podršku i pouzdanog partnera u Pokrajinskoj vladi.
Milićević se posebno zahvalio predstavnicima društveno odgovornih kompanija i pojedincima, koji su se uključili i podržali ovaj, kako je rekao, izuzetno važan projekat.
Predsednik udruženja za promociju društvene odgovornosti Aleksanadar Savanović rekao je, da danas, u AP Vojvdini ima 60 bilborda na kojima se promoviše više od 200 učenika osnovnih i srednjih škola koji su svojim uspesima zavredili da budu promovisani.

Projekat „Učim+Znam = Vredim ima za cilj promociju najboljih učenika i učeničkih timova osnovnih i srednjih škola u AP Vojvodini, koji su ostvarili nagrade na republičkim i međunarodnim takmičenjima u oblasti nauke i umetnosti.

Povodom završetka projekta “Učim+Znam = Vredim“, koji je realizovalo Udruženje za promociju društvene odgovornosti, najboljim đacima su uručene zahvalnice i prigodni pokloni.

POPULARNO