Radovi do 20. decembra: Rekonstrukcija raskrsnice Temerinske i Partizanske ulice


Počeli su radovi na održavanju saobraćajnih površina u zoni raskrsnice Temerinske i Partizanske ulice a, po najavama Gradske uprave za saobraćaj i puteve, trajaće sve do 20. decembra

U prvoj fazi radova biće zatvoren deo Partizanske ulice, pa će se saobraćaj u delu od raskrsnice s Ulicom Radoja Domanovića do Puta Šajkaškog odreda odvijati desnom kolovoznom trakom u smeru od Kisačke ka Temerinskoj ulici dvosmerno. Takođe, u Temerinskoj se, u raskrsnici s Partizanskom u smeru od Kanala Dunav–Tisa–Dunav, određuje obavezan smer „levo” i „desno”, dok će se u smeru od Venizelosove ulice moći skretati samo udesno.

Iz Gradske uprave za saobraćaj i puteve najavili su da će u toku druge faze radova saobraćaj u Partizanskoj ulici, i to u delu od raskrsnice s Ulicom Radoja Domanovića do Puta Šajkaškog odreda, odvijati levom stranom kolovoza dvosmerno, ali u smeru od Kisačke prema Temerinskoj. U toj ulici će tokom druge faze u raskrsnici s Partizanskom ulicom u smeru od Kanala biti određeno obavezno skretanje udesno ili ulevo, dok će se u smeru od Venizelosove ulice uvesti obavezan smer „desno”. U Ulici Radoja Domanovića će u toj fazi, u raskrsnici s Partizanskom ulicom biti obavezno skretanje udesno.

Autobusi Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća „Novi Sad” na linijama broj 30, 31, 32 i 33, ali i 5, 21, 22, 23 i 24 voze izmenjenom trasom.