OFK Beograd pobedio kombinovani tim Voše 3:4


Vojvodina - OFK Beograd 3:4 (1:2)

Igralište u FC “Vujadin Boškov”, gledalaca: 50, sudija: Gaćinović (Novi Sad). Strelci: Gajić u 30, Kojičić u 74. i Knežević u 90. za Vojvodinu, a Đurić u 18, Basara u 28, Zlatković u 54. i Janjić u 87. minutu za OFK Beograd.

VOJVODINA: Ilić, Senderak, Števanov, Šćepanović, Gajić, Pavlović, Kojičić, Velimir, B. Peličić, Avramovski, Perger. Igrali su još: Kačavenda, Stjepanović, Mirosavljev, Vujičić, N. Milutinović, Miletić, Knežević i O. Peličić.

Iako su uslovi za fudbal bili veoma loši, jer teren je bio natopljen vodom i lagano se pretvarao u pravu kaljugu, fudbaleri kombinovane ekipe Vojvodine i srpskoligaša OFK Beograda odigrali su dinamičnu, zanimljivu i veoma efikasnu utakmicu.

Pobeda je pripala “romantičarima”, po viđenom tokom 90 minuta - potpuno zasluženo.

Crveno-beli su šansu pružili stipendistima kluba, igračima koji su na pozajmicama, ali i mladićima koji su na probi i tek žele da zasluže dres novosadskog superligaša. To je neminovno stvorilo problem treneru Milanu Beliću, jer većina momaka koji su branili boje Voše nisu nikad ranije igrali zajedno i njihova neuigranost mogla je lako da se uoči.

izvor: dnevnik.rs, foto: fkvojvodina.rs

POPULARNO