Novi centar: Javni uvid plana regulacije - blokova između ulica Šafarikove, Jevrejske i Uspenske


Nacrt plana detaljne regulacije blokova između ulica Šafarikove, Jevrejske i Uspenske u Novom Sadu, izlaže se na Javni uvid u trajanju od 30 dana
počev od 06. novembra do 05. decembra.

Javni uvid će se sprovesti svakog radnog dana u vremenu od 9,00 - 14,00 časova, u prizemlju poslovne zgrade Javnog preduzeća Urbanizam, Zavod za urbanizam Novi Sad, Bulevar cara Lazara 3, i u prostorijama Mesne zajednice „Prva vojvođanska brigada“, Narodnih heroja broj 5, u Novom Sadu, budući da prostorije Mesne zajednice „Žitni trg“ u Gajevoj 30, na čijem području je prostor obuhvaćen predmetnim Nacrtom, privremeno nisu u funkciji.

Zainteresovani mogu svoje pisane primedbe, mišljenja, predloge i sugestije povodom Nacrta dostaviti Gradskoj upravi za urbanizam i građevinske poslove, Ulica Radnička broj 2, u vreme trajanja Javnog uvida.

Javna sednica Komisije za planove, na kojoj će se razmatrati prispele primedbe i mišljenja, održaće se posle završetka Javnog uvida. O datumu, vremenu i mestu održavanja javne sednice Komisije za planove javnost će biti obaveštena putem sredstava javnog informisanja.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: ilustracija

POPULARNO