23.11.2017.

Na Trgu slobode počinje Winter fest - koncerti, vožnja fijakerom, ukrasi, hrana u drvenim kućicama...


Svi zainteresovani će moći da se provozaju fijakerom koji će ponovo voziti novosadskim ulicama

Drugi "Novosadski Winter Fest" biće svečano otvoren danas na Trgu slobode u Novom Sadu, a trajaće do 30. decembra. Manifestaciju će otvoriti Milorad Radojević, član Gradskog veća za privredu. Muzički program će početi nastupom hora "Šareni vokali" na Singing Christmas Tree - jedinstvenoj konstrukciji, sa kojima će pevati i specijalna gošća manifestacije pevačica Ana Štajdohar, zatim će uslediti vatromet, a za kraj večeri na glavnoj bini i nastup novosadskog benda „Amajlija".

Svake večeri na Trgu slobode nastupaće dečiji horovi na "raspevanoj jelki", svi zainteresovani će moći da se provozaju fijakerom koji će ponovo voziti novosadskim ulicama, kupe različite proizvode, rukotvorine, novogodišnje ukrase ili ukusne specijalitete u drvenim kućicama, učestvuju u različitim dečijim i humanitarnim aktivnostima, a tokom vikenda slušaju novosadske bendove i Di džejeve.

Na panoima na Trgu slobode i ove godine će se nalaziti najlepša dela iz novosadskih galerija i muzeja i to iz Galerije Matice srpske, Muzeja savremene umetnosti Vojvodine, Spomen-zbirke Pavla Beljanskog i Galerije likovne umetnosti poklon zbirke Rajka Mamuzića.

Svakih 7 dana posetioci će imati priliku da vide izložbu jednog od novosadskih fotografa. "Novosadski Winter Fest" otvara izložba Jaroslava Papa, fotoreportera, urednika za Vojvodinu agencije Tanjug.

Sve informacije i svakodnevni program možete pronaći na zvaničnom sajtu www.winterfest2017.rs

Pokrovitelji manifestacije su Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu i kompanije Heineken i Vojvođanska banka.

izvor: Tanjug, agencije, foto: facebook.com/nswinterfest

POPULARNO