Godišnjica osvajanja titule Omladinske prestonice Evrope - Kulturna žurka, Festival lampiona...


Povodom godišnjice od osvajanja titule Omladinske prestonice Evrope, OPENS tim organizuje OPENS dane koji će se održati od 15. do 18. novembra na više lokacija u gradu

Na Trgu Slobode 15. novembra organizuje se Promocija bezbednosti u saobraćaju u zimskim uslovima. Trg slobode će se pretvoriti u veliki poligon, na kom će se tokom celog dana održavati čas vožnje i ukazivati na crne tačke u saobraćaju. Uz nagrade i specijalne goste, Novosađani će moći da se voze u novim Suzukijevim automobilima, ali u otežanim uslovima.

Dan otvorenih vrata uz predstavu, koktele i DJ-a održaće se 16. novembra. Planira se predstavljanje novih prostorija koje će, u samom centru grada, biti svakodnevno otvorene za sve Novosađane.

Kulturna žurka predviđena je za 17. novembar. Kreće se od Kulturnog centra grada Novog Sada, gde su Filmski Front i Cinema city selektovali filmove kojima se otvara dan. Nakon toga sledi SKC Fabrika i koncert grupe Killo Killo banda.

Na Keju žrtava racije 18. novembra organizuje se drugi po redu Festival lampiona. Lampioni će se preuzimati na licu mesta, uz minimalnu donaciju od 300 dinara.

Deo prikupljenih sredstva biće namenjen za novogodišnje paketiće za socijalno ugrožene mališane širom Srbije, dok je drugi deo namenjen za pomoć odeljenju prevremeno rođenih beba, neonatologija u Novom Sadu, u vidu kupovine potrebnih aparata - pulsni oksimetar.

izvor: agencije, foto: ilustracija

POPULARNO