17.11.2017.

Doček Nove godine u NS uz bogat program na više lokacija - Kraljevski vatromet princa Đorđa Karađorđevića


Specijalni vatromet za doček u Novom Sadu biće propraćen bogatim muzičkim programom

Novogodišnji vatromet koji se sprema za najluđu noć na Trgu slobode u Novom Sadu ove godine dizajniraće princ Đorđe Karađorđević sa svojim saradnikom Škotom Majkom Noksom.

Kako se za ovogodišnji doček sprema specijalan program, uz angažovanje reditelja, dizajnera svetla i arhitekte i vatromet će, po svemu sudeći, biti poseban.

Tom utisku će doprineti bogato iskustvo koje princ Karađorđević u tom poslu ima.

Mladi princ se više od dve decenije bavi dizajniranjem vatrometa, dok već skoro šest godina ima svoju kompaniju pa je svoj hobi i ljubav prema dizajnu pirotehnike uspeo da digne na viši nivo, piše Dnevnik.

Specijalni vatromet za doček u Novom Sadu biće propraćen bogatim muzičkim programom.

Tako će publika 31. decembra na centralnom trgu uživati u nastupima Darka Rundeka i njegovog orkestra, grupe “S. A. R. S.” i “Plavog orkestra”, dok će na preostalim lokacijama biti pripremljen celodnevni program u kom će učestvovati oko 50 izvođača.

Osim toga, na Trgu Republike će se svirati najrazličitiji muzički žanrovi, a posetioce će zabavljati animatori, akrobate i žongleri.

Tu će biti pripremljena i gastronomska ponuda lokalnih autentičnih restorana i proizvođača zanatskog piva i domaćih pića. Takođe, za sve Novosađane i one koji tog dana budu gosti u gradu sprema se i program u “Ledenoj šumi” i “Studiju M”.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: ilustracija

POPULARNO