Voša dobila novu upravu: Grad stao uz Klub, biće pomoći Vlade Srbije - Srbijagas generalni sponzor


Vojvodina je zvanično dobila četvrtu upravu u poslednje četiri godine

Posle "vlada" Zorana Šćepanovića, Dragoljuba Zbiljića i Dušana Mijića, na čelo novosadske "Stare dame" u utorak je stupio Dušan Vlaović sa saradnicima, među kojima je i Dušan Bajatović.

Prvi čovek kompanije "Srbijagas" otkrio je detalje ambicioznog početka Voše.

"Nezavisna revizorska kuća će sve ispitati. Nema problema oko tekuće likvidnosti, hoćemo da svi igrači budu 100 odsto Vošini, nema više sumnjiivih transfera i želimo stvarni potencijal u klubu. Razgovarali smo sa privrednicima, uključila se i država i biće pomoći Vlade Srbije. Vojvodina je brend i ne vidim razlog da budemo lošiji od Zvezde i Partizana. Za dve do pet godina želimo da budemo na nogama", rekao je Bajatović.

"Pravimo brend da se nosimo sa Zvezdom i Partizanom. Odlično bi bilo da i u Nišu i Kragujevcu dobijemo jake klubove i da imamo jaku ligu", dodao je on.

Govorio je i o kompaniji "Srbijagas".

"Ta kompanija nije gubitaš, kako se priča, obezbedićemo tekuću likvidnost i hoćemo da se takmičimo za prvo mesto u našoj ligi", poruka je Bajatovića.

Novi predsednik Dušan Vlaović izabran je jednoglasno, glasovima 39 od 55 prisutnih "skupštinara", kojima se zahvalio na poverenju.

"Za relativno kratko vreme pronašli smo rešenje za funkcionisanje fudbalskog kluba i najveće zasluge za to imaju (gradonačelnik Novog Sada, Miloš) Vučević i (Dušan) Bajatović. Zbog toga će dresovi ovako izgledati. Na leđima će pisati 'Grad Novi Sad', na grudima generalni sponzor Srbijagas. Neću se baviti brojkama jer je to nezahvalan posao i ne mogu da vam kažem još sve podatke. Specijalizovana firma će uraditi reviziju i znaćemo svaku pravnu i finansijsku situaciju. Nije situacija beuzizlazna, obezbeđena su sredstva i omogućava redovno funkcionisanje kluba, što podrazumeva i plate svih zaposlenih", izjavio je novi čelnik Vojvodine.

izvor: mondo.rs, agencije, foto: NSinfo

Bajatović: Računi moraju biti čisti - Svi transferi biće jasni, javni, svi igrači pripadaće Voši (VIDEO)