Sajam automobila u Novom Sadu - posebno organizovano parkiranje


Radno vreme će biti od 10 do 19 časova

Sajam automobila u Novom Sadu počinje danas, 25. oktobra i trajaće do nedelje, 29. oktobra.

Posetioce Novosadskog sajma očekuju novi modeli putničkih vozila, teretni program, oprema, rezervni delovi, prateći sadržaji i popusti i sajamske akcije.

Istovremeno, sa Sajmom automobila, održaće se prvi Međunarodni sajam saobraćaja, koji je prevashodno posvećen stručnoj publici i biće organizovan u Kongresnom centru.

Posetioci će imati priliku da vide oko 20 premijera. Među njima, od Vokwagenovih modela biće promovisani novi Arteon, Polo i T-ROC, zatim Seat Ibiza. Iz Nissana stižu tri noviteta: Qashqai, X-trail i Micra. Novitete će promovisati i Kia. Biće izložen novi modela Rio, koji od 9. oktobra ima i akcijsku cenu, a  startuje od 9.990 evra. Luksuzne limuzine predstavljaće novi model Optima Sportwagon. Prateći savremene ekološke trendove, Kia Motors će prvi put na Novosadskom sajmu prikazati i jedan hibridni automobil, Kia Niro, koji je upisan i u Ginisovu knjigu rekorda kao hibridni automobil sa najnižom potrošnjom goriva.

Na Novosadskom sajmu za posetioce se priprema i četvrta generacija luksuzne Audijeve limuzine A8. Jedinstvenu priliku da vide novi A8 posetioci će imati samo prvog dana Sajma automobila, 25. oktobra.

Novitet u ponudi ISUZU pikap vozila je restilizovani D-Max, a posebno interesantan za posetioce 15. sajma automobila biće specijalno modifikovan D-Max pikap Monster Adventure, prilagođen ljubiteljima off-road avantura. Biće omogućene i test-vožnje D-Max Crew Cab modela u krugu Sajma.

Neće izostati ni prateći programi poput stručnih skupova, kao i atraktivni programi za posetioce.

Radno vreme će biti od 10 do 19 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 300, a u kolektivnim posetama košta 200 dinara.


Za vreme sajma, biće posebno organizovano parkiranje

Na 15. Sajmu automobila, od 25. do 29. oktobra, JKP Parking servis organizovaće naplatu parkiranja u sledećim ulicama:

Hajduk Veljkova ulica, kod sajamskih hala
Ugao Hajduk Veljkove ulice i Ulice Novosadskog sajma (kod salona nameštaja „Vitorog”)
Ulica Novosadskog sajma (od Ulice Drinske do ulice Hajduk Veljkove i od Hajduk Veljkove do Mičurinove ulice)
Platoi između Mičurinove i Hajduk Veljkove ulice
Ulica braće Popović na neparnoj strani (od Ulice Hajduk Veljkove do Ulice Stevana Mokranjca)
Ulica Branka Bajića
Mičurinova ulica
Ulica Bogdana Garabantina

Na ovim lokacijama nalazi se preko 1.500 parking mesta, koja će biti pod naplatom od 8 do 20 časova, po ceni od 250 dinara za ceo dan. Uplata parkinga može se izvršiti slanjem SMS poruke na broj 8288 i kupovinom parking karte na kiosku. Za stanare u ulicama koje su pod naplatom VAŽE stanarske parking karte.

„Pauk” služba radiće pojačano, u saradnji sa saobraćajnom policijom, saobraćajnom i komunalnom inspekcijom, kako ne bi dolazilo do saobraćajnih gužvi usled nesavesnog i pogrešnog parkiranja.

foto: .facebook.com/novosadskisajam

POPULARNO