Revizorska kuća o finansijskoj situaciji u Voši u narednih mesec dana - novi sportski direktor Šaula Goran?


Član Upravnog odbora FK Vojvodina Ljubomir Apro istakao je da nova klupska uprava radi na stvaranju bolje budućnosti za “staru damu”
napomenuvši da će klub uskoro imenovati novog sportskog direktora, ali i da novo rukovodstvo daje punu podršku šefu stručnog štaba Vladimiru Buaču.

Kako Mondo nezvanično saznaje novi sportski direktor će najverovatnije biti Goran Šaula.

- Kao najstariji građanski klub u Super ligi Srbije, Vojvodina zaslužuje posebnu pažnju društvene zajednice. U ovom trenutku, kada se Vojvodina nalazi u nezavidnoj situaciji, čelni ljudi Grada Novog Sada i JP “Srbijagas” su to prepoznali i stali ispred kluba. To dodatno obavezuje sve nas u novoj upravi, kao i sve ljude u klubu, da se maksimalno angažuju kako bi se evidentni problemi što pre prevazišli. O finansijskoj situaciji sada ne bih govorio, jer to ćemo učiniti čim nezavisna revizorska kuća završi svoj izveštaj, koji očekujemo u narednih mesec dana – rekao je Apro.

Posebno ponosan zbog potpisivanja ugovora sa Rankom Veselinovićem bio je direktor omladinske škole “Ilija Pantelić” Dušan Grujić.

- Ovo je veliki dan za FK Vojvodina i našu omladinsku školu, kao i sve ljude koji su učestvovali u razvoju jednog dečaka u profesionalnog fudbalera. Ranko Veselinović je posebna priča, a pritom je odličan učenik u gimnaziji “Jovan Jovanović Zmaj” i standardni reprezentativac naših mlađih selekcija već godinama unazad. Ako treba da se pravi model jednog dečaka i njegovog razvojnog puta, onda je to model Ranka Veselinovića – izjavio je Grujić.

izvor: agencije, foto: NSinfo

Veselinović potpisao za Vošu do juna 2021. godine - 100 posto igrač Vojvodine

POPULARNO