Radovi na Žeželjevom mostu sužavaju Kvantašku pijacu - raskidanje ugovora sa svim zakupcima


Zbog radova na prilaznoj saobraćajnici „Žeželjevom” mostu, deo pešačke i biciklističke staze, kao i zelene zaštitne površine, sužavaju Kvantašku pijacu

te zaposleni u JKP „Tržnica” pokušavaju da na najbezbolniji način prilagode poslovanje Kvantaša.

Po rečima pomoćnice direktora za marketing i odnose s javnošću Ane Pataki, kao privremeno rešenje nametnulo se raskidanje ugovora sa svim zakupcima, sve do pronalaska konačnog rešenja, koje će se doneti kada se ustanovi nova forma Kvantaša nakon završetka radova.

„Trenutno smo u prilično nezgodnoj situaciji, koja ide na štetu zakupaca“, rekla je Ana Pataki, prenosi Dnevnik.

“JKP „Tržnica” će se potruditi da se svim redovnim zakupcima kamionskih mesta obezbedi pozicija u krugu Kvantaša. Nama su svi zakupci jednako važni, bez obzira na to koju površinu zauzimaju, koji iznos plaćaju i koju vrstu robe prodaju, te je samo bilo pitanje tehničkih uslova da montažno-demontažne objekte pomerimo, zato što zakupci nisu uspeli sami da ih razmontiraju, a kamionska mesta su prosto lakša za pražnjenje.”

Iz „Tržnice” podsećaju na to da su sve njihove pijace opskrbljene kontrolnim baždarenim vagama, na kojima potrošači mogu proveriti svoj pazar.

„Ne možemo da uđemo u vrstu poslovanja naših zakupaca, jer je u našoj nadležnosti izdavanje prostora zakupcima i stvaranje najboljih uslova za kvalitetan rad. Za neutvrđenu količinu jedino rešenje je direktna komunikacija između prodavca i kupca“, pojasnila je Ana Pataki.

izvor: dnevnik.rs, foto: nstrznica.co.rs

Novi Sad i zvanično dobio novu pešačku zonu

Novo Novo naselje na javnom uvidu - Novi bulevar i park, nove kule od 12 i 14 spratova, mostić...

POPULARNO