03.10.2017.

Oktoberfest u Novom Sadu: Prošle godine popilo se 32.000 litara piva, pojelo 5.000 kobasica - ove godine novi rekordi


Novosadski Oktoberfest 2017 održaće se drugu godinu za redom u Master centru Novosadskog sajma 20. i 21.oktobra

Goste očekuje odličan provod uz "Hladno pivo", "S.A.R.S", "Orthodoks Keltse" i mnoge druge, ali i pivo, kobasice i dobra zabava.

Ove godine nastupaju i bendovi “Drum ‘N’ Zez”, “Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi“, “Love Hunters”, “Amajlija” i mnogi drugi.

Prošlogodišnji “Oktoberfest” u Novom Sadu posetilo je preko 15.000 ljudi, a sve ulaznice su bile prodate nekoliko dana uoči događaja.

Tokom dva dana festivala popilo se 32 hiljade litara piva, pojelo 5 hiljada kobasica i preko 10 hiljada pereca, a festival je prošao bez ijednog incidenta i intervencije policije i hitne pomoći.

Obe večeri publika je navijala za najbolje u brzom ispijanju piva i držanju krigli.

Novosađani i njihovi gosti biće u prilici i ove godine da uživaju u više desetina brendova piva iz celog sveta, bavarskim kobasicama, perecama i puno dobre zabave.

Ovogodišnji izvođači najavljuju sjajnu zabavu i odlične svirke:

“Kao i svaki put ili sportskim rečnikom rečeno, ostavi ćemo srce i dušu na terenu, nadam se da će publika biti naš šesti igrač i ne sumnjam da će rezultat biti pozitivan”, kažu članovi iz Hladnog piva.

Bend "Ortodoks Kelts" prošle godine je napravio odličan provod na manifestaciji, a najavljuju da će i ove godine biti tako.

“Znate, postoje koncerti kada se svi “otkače”, i publika, i izvođači, pa i organizatori. Prošlogodišnji nastup Kelta na Oktoberfestu je bio baš takav, ali i poseban iz nekoliko razloga od kojih je glavni onaj da smo tim koncertom zaokružili jednu eru u istoriji grupe Orthodoks Kelts, ali i zakoračili u novu. Da se pripremate počnite već sad jer, kao što znate, The Celts strike again, uvek i svuda!”, kažu iz benda "Orthodoks Kelts".

Članovi "S.A.R.S-a" kažu da publika može da očekuje da će izvesti, njima drage, pesme S.A.R.S.-a uz maksimum pozitivne energije sa bine.

Takođe, organizatori planiraju kasting za konobarice i konobare “Oktoberfesta” i druge promotivne aktivnosti.

Detalji programa i rezervacije mesta za sedenje mogu se videti na sajtu festivala www.oktoberfest2017.rs.

Na zvaničnom sajtu najavljuju organizatori, možete se prijaviti i za takmičenje u držanju krigle piva i videti i druge nagradne igre koje očekuju goste manifestacije.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: NSinfo

POPULARNO