Koncert godine u decembru slavi punoletstvo - Nastupale najvažnije grupe s prostora bivše SFRJ


Manifestacija je šestu godinu zaredom od Uprave za kulturu dobila status događaja od izuzetnog značaja za grad

Tradicionalni „NS koncert godine” održaće se 9. decembra od 16 časova u Velikoj dvorani SPC „Vojvodina” (Spensa).

To je 18. manifestacija na kojoj su nastupale sve najvažnije grupe s prostora bivše SFRJ, a prošlo je 24 godine otkako je 1993. održan prvi „Top-plus” Koncerta godine.

Na ovogodišnjem koncertu nastupiće “Dubioza kolektiv”, “Ju grupa”, "Ateist rep", “Obojeni program”, “Kanda, Kodža i Nebojša”, "Kralj Čačka", “Repetitor”, GIFT i „Tri kapljice”.

Kao i godinama unazad, pokrovitelj „NS koncerta godine” je Grad Novi Sad, a ta manifestacija je šestu godinu zaredom od Uprave za kulturu dobila status događaja od izuzetnog značaja za grad.

Po rečima organizatora, manifestacija je više od dve decenije vidljiv kulturni svetionik i znatno je doprinela da Novi Sad bude spreman za titulu Evropske prestonice mladih, kao i da prošle godine bude proglašen Evropskom prestonicom kulture 2021.

Ulaznice u pretprodaji, po promotivnoj ceni od 1.200 dinara (parter) mogu kupiti do utorka 31. oktobra preko „Gigs tiks” prodajne mreže u Novom Sadu i na www.gigistix.com.

Od 1. novembra karte će stajati 1.350 dinara za parter i zapad 2, dok će cena veoma ograničenog broja ulaznica za zapad 1 biti 1.450 dinara.

Posetioci će ulaznice na dan koncerta kupovati po 1.500 dinara.

izvor: agencije, foto: facebook.com/KoncertGodine

POPULARNO