Konačno i Sergej Milinković Savić, a možda i Svilar - u reprzentaciji Srbije


Na spisku Mladena Krstajića za prijateljske utakmice Srbije protiv Kine i Južne Koreje nalazi se Sergej Milinković Savić, a možda sa "orlovima" u Aziju otputuje i Mile Svilar

Drugi deo operacije "Rusija 2018" fudbalska reprezentacija Srbije započeće 10. novembra u kineskom Gvangžuu.

"Orlovi" će na turneiju po Aziji krenuti bez dosadašnjeg selektora Slavoljuba Muslina, s kojim je Fudbalski savez Srbije iznenada zaključio saradnju, iako se državni tim posle osam godina plasirao na veliko takmičenje.

U avionu za Aziju naći će se Sergej Milinković Savić, bivši igrač Voše, sada odlični fudbaler Lacija, čije se nepozivanje u nacionalni tim u kvalifikacijama za Mundijal smatra glavnim razlogom sukoba na relaciji selektor Muslin - predsednik Slaviša Kokeza.

Vršilac dužnosti selektora, Mladen Krstajić, saopštio je imena igrača za predstojeće prijateljske mečeve protiv Kine i Južne Koreje, četiri dana kasnije u Busanu.

Što se tiče talentovanog golmana Benfike Mila Svilara, kao što je najavljeno pre nekoliko dana FSS je u intezivnoj komunikaciji sa njim i sa njegovim ocem, bivšim igračem Vojvodine.

U toku je rešavanje administrativnog dela posla, a iz Stare Pazove ističu da će u narednim danima objaviti više informacija. Naglašeno je da postoji obostrana želja da Mile Svilar obuče dres državnog tima Srbije.

izvor:agencije, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić

FSS traži novog selektora - Sergej konačno u reprzentaciji