Danas odluka: Srbijagas novi sponzor - Bajatović u upravi Vojvodine


Nekadašnji član UO i direktor Dnevnika, za sada je jedini kandidat za predsednika

Vojvodina dobija četvrtu Upravu u poslednjih 13 meseci, ali i novog sponzora JP "Srbijagas".

FK Vojvodina će u utorak dobiti novo rukovodstvo.

Sednica Skupštine novosadskog kluba zakazana je za 18 časova u FC "Vujadin Boškov", a na njoj će se skupštinari izjasniti o predlogu za novog predsednika Upravnog odbora, odnosno o predlogu članova ovog tela.

Predsednik Skupštine FK Vojvodina Milan Davidov je za Mondo zvanično potvrdio ono o čemu se "šuškalo" prethodnih dana, a to je da je kandidat za novog predsednika "stare dame" Dušan Vlaović, dok će potpredsednici biti Nenad Rončević i Dušan Bajatović.

Dušan Vlaović, nekadašnji član UO i direktor privrednog društva "Dnevnik Vojvodina pres", za sada je jedini kandidat za predsednika, a ukoliko bude izabran biće četvrti na ovoj poziciji u poslednjih 13 meseci.

U septembru 2016. godine klub je napustio Zoran Šćepanović, koga je nasledio Vojislav Gajić i zadržao se na funkciji do decembra, kada je rukovođenje klubom preuzeo Dušan Mijić. Prethodnih mesec dana klubom je rukovodila "radna komisija" u kojoj su između ostalih bili i Dušan Vlaović i Nenad Rončević.

Takođe, Vojvodina će dolaskom novog rukovodstva dobiti i novog sponzora u vidu JP "Srbijagas", dok se nezvanično može čuti i da će doći i do promene generalnog direktora.

Novosadski klub je u ozbiljnim finansijskim problemima, ali i pored toga ekipa "gura" dobro u prvenstvu i trenutno zauzima četvrtu poziciju.

izvor: mondo.rs, agencije, foto: NSinfo

Voša ispred Arsenala i Junajteda - na 12. mestu liste top 50 "izvoznika"

POPULARNO