20 premijera na Sajmu automobila u Novom Sadu


Sajam automobila u Novom Sadu biće održan od srede, 25. do nedelje, 29 oktobra

Posetioce očekuju novi modeli putničkih vozila, teretni program, oprema, rezervni delovi, prateći sadržaji, kao i popusti i sajamske akcije.

Istovremeno, sa Sajmom automobila, biće održan 1. Međunarodni sajam saobraćaja, koji je prevashodno posvećen stručnoj publici i biće organizovan u Kongresnom centru.

Posetioci će imati priliku da vide oko 20 premijera. Među njima, od Folksvagenovih modela biće promovisani novi Arteon, Polo i T-ROC, zatim Seat Ibica.

Iz Nisana stižu tri noviteta: Qashqai, X-trail i Micra. Novitete će promovisati i Kia. Biće izložen nov model Rio, koji od 9. oktobra ima i akcijsku cenu, a startuje od 9.990 evra. Luksuzne limuzine predstavljaće novi model Optima Sportwagon. Prateći savremene ekološke trendove, Kia Motors će prvi put na Novosadskom sajmu prikazati i jedan hibridni automobil, Kia Niro, koji je upisan i u Ginisovu knjigu rekorda kao hibridni automobil sa najnižom potrošnjom goriva.

Ekskluzivno će biti predstavljena četvrta generacija luksuzne Audijeve limuzine A8. Jedinstvenu priliku da vide novi A8 posetioci će imati samo prvog dana Sajma automobila, 25. oktobra.

Novitet u ponudi ISUZU pikap vozila je restilizovani D-Max, a posebno interesantan biće specijalno modifikovan D-Max pickup Monster Adventure, prilagođen ljubiteljima off-road avantura. Biće omogućene i test-vožnje D-Max Crew Cab modela u krugu Sajma.

U okviru Sajma autoobila biće organizovani i stručni skupovi, kao i atraktivni programi za posetioce "Tuning – Styling Show", izložba oldtajmera, mogućnost test vožnje.

Radno vreme će biti od 10 do 19 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, a u kolektivnim posetama ulaznica košta 200 dinara.

izvor: agencije, foto: NSinfo