07.09.2017.

Voša opet stvara novi tim: U petak Skupština pa Voždovac, Mačva, Napredak


Nakon što je, u odnosu na prošli sezonu, promenjeno gotovo dve trećine tima (20 igrača napustilo klub, isto toliko došlo) na stručnom štabu Vojvodine je da krene u stvaranje potpuno novog tima

Tim pre što je nekolicina poslednjih pojačanja pristigla u samom finišu prelaznog roka, pa su tek nedelju dana deo crveno – belog tima. - Sigurno je da treba vremena da bi se napravio tim koji može da ispuni ono što se od Vojvodine očekuje – rekao je šef stručnog štaba Nenad Vanić. -Većina igrača su u trenažnom procesu i zadovoljan sam kako se odnose prema obavezama. Sada imamo kvantitet igrača iz koga treba izvući kvalitet.

A kvalitet bi trebalo da donese i poslednje pojačanje Damir Kojašević, kao i nekolicina momaka koji su pristupili poslednjih dana prelaznog roka.

- Mislim da ćemo u nastavku prvenstva imati solidan potencijal u napadu i veznom redu, te da će ofanzivna linija biti na visokom nivou. Jožnokoreanac Park pokazuje kvalitet, čekamo da Kojašević i Kalezić pokažu potencijal za koji verujemo da ga poseduju. Videćemo koliko može da pruži poslednja linija tima, tu i dalje imamo nepoznanica, a treba vremena da se igrači, koji su tek nekoliko dana sa nama, prilagode i uigraju – rekao je trener Voše.

Vremena je malo, a raspored je gust: u nedelju Vojvodina gostuje Voždovcu, u sredu dočekuje Mačvu, a u nedelju ,17. septembra, na “Karađorđu” će ugostiti kruševački Napredak. To je prilika da se osvoje bodovi koji će crveno – bele zadržati u gornjem delu tabele. Pod uslovom da se ne ponove velike, neshvatljive greške odbrane kao u utakmici sa Spartakom.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: NSinfo

Iz Serije C u Vošu - 32 igrača za Superligu i Kup

ES!NFO esrbija.info