22.09.2017.

Veliki moto skup: Defile 1.000 bajkera kroz Novi Sad


Veliki moto skup i defile kroz Novi Sad održaće se u subotu, 23. septembra, i na taj način će biti zatvorena moto sezona u Vojvodini

Ovo okupljanje odnosno vožnju drugu godinu za redom organizuju Moto Unija Vojvodine i Blokstok festival. Projekat za osnovni cilj ima promociju "bajkerske" subkulture.

Okupljanje bajkera je na Mišeluku u 12 časova, a u 13 časova je polazak defila kroz Novi Sad.

Defile ide trasom: Mišeluk - Most slobode - Bulevar oslobođenja (do Železničke stanice) - polukružni okret na Bulevaru pa nazad do Jevrejske - Bulevar Mihajla Pupina - Varadinski most - Kamenički put - Ribnjak.

Od 15 časova počeće druženje ispred hostela "Hajdučka noć" na Ribnjaku, uz živu svirku zrenjaninskog rok benda "Satelit" koji je nastupao na Blokstok festivalu.

Kako navode organizatori, na skup na Mišeluk dobrodošli su apsolutno svi, bez obzira na to da li jesu ili nisu članovi nekog od moto klubova i na to kakve su performanse njihovih ljubimaca na dva točka.

Očekuje se učešće između 500 i 1.000 motora, što je skup kakav u Novom Sadu i okolini nije zabeležen dugi niz godina. Prošle godine u ovom događaju učestvovalo je više od 600 motoraša.

izvor: 021.rs, agencije, foto: ilustracija

POPULARNO