05.09.2017.

Vanić: Nadamo se da će najviše klupsko telo naći najbolje rešenje


Nenad Vanić, šef stručnog štaba, naglašava da njegovi izabranici na treninzima bez pogovora izvršavaju zadatke i da je ekipa prevazišla stresnu situaciju

- Nadamo se svi da će stanje biti normalizovano u što skorije vreme i da će najviše klupsko telo naći najbolje rešenje. Jer, Vojvodina po svemu zaslužuje da bude jak i stabilan klub - kaže Vanić, prenose Novosti.

Doprinos igrača, kako trener potvrđuje, ogleda se upravo u odnosu prema obavezama.

- Zaslužuju sve pohvale. Koncentrisani su na rad uz naše napore da se “izolujemo” od evidentnih problema i dočekamo nastavak prvenstvene trke. U duelu sa Čukaričkim su pokazali angažovanje, htenje, želju i kvalitet i na takav način najavili izlaz iz teške situacije. Dakle, na debakl protiv Spartaka su odgovorili na pravi način i pokazali da je to bio slab dan.

Dešavanja u klubu i odlazak dvojice ključnih igrača na dan utakmice sa Subotičanima, Filipa Malbašića i Bogdana Planića, koji su imali izlazne klauzule u ugovorima, takođe su uticali.

- Otišla su nam dva bitna igrača koja su imala situaciju u svojim rukama. To je jedna od grešaka koja se desila jer klub mora da se pita. Ovako, njih dvojica su imala slobodu u svim uslovima. To je bio generalni problem pred Spartak, koji je dosta toga poremetio, ali to nije opravdanje.

izvor: novosti.rs, agencije, foto: NSinfo

Davidov o novoj Upravi Voše: Bilo je nekih razgovora, ali ne i konkretnih rezultata


POPULARNO