25.09.2017.

Sprema se dokumentacija za novi park između Detelinare i NN - rok 150 dana


Firme "Andzor Engineering", "DBA" i "Godea Company" praviće detaljnu tehničku dokumentaciju za izgradnju novog parka, planiranog na ivici Novog naselja


Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije dodelila je posao vredan oko 6,8 miliona evra na tenderu ovim firmama, koje imaju rok od 150 dana da dostave gotovu papirologiju za izgradnju ovog velikog i dugoočekivanog parka, prenosi 021.rs.

Grad traži da se precizno urade geomehanička istraživanja, kompletna tehnička dokumentacija, plan preventivnih mera, geodetski radovi, projekat za građevinsku dozvolu, dokumentacija za elektroinstalacije, kao i za javno osvetljenje u parku.

S obzirom na to da se iz uputstava za izradu dokumentacije zaključuje da će radovi biti obimni, očekuje se da će park biti završen do kraja naredne godine.

Inače, na ovaj tender javio se i ponuđač "Šidprojekt" sa "Vojvodinaprojektom", "Centralnom putnom laboratorijom Veternik" i "KLM inženjeringom", ali je njihova ponuda bila skuplja od prvog i izabranog ponuđača, piše 021.rs.

izvor: 021.rs, foto: ilustracija

Novi Sad dobija prvi japanski park - između NN i Detelinare


POPULARNO