02.09.2017.

Skupština Voše u petak - o dnevnom redu u ponedeljak


Vuković je prvobitno "dao rok" predsedniku Skupštine da do ponedeljka sazove sednicu najvišeg organa kluba, ili će u suprotnom podneti ostavku, ali je to učinio ranije

Dosadašnji predsednik Nadzornog odbora Vojvodine Dragoslav Vuković u četvrtak je podneo ostavku na sve funkcije u klubu, kako je sam rekao, zbog "nezadovoljstva publike" i "načina na koji se rukovodi klubom", saopšteno je na zvaničnom sajtu Vojvodine.

Kako je za Mondo potvrdio predsednik Skupštine FK Vojvodina Milan Davidov, sednica još uvek nije zvanično zakazana, ali je u dogovoru sa skupštinarima odlučeno da to učini u ponedeljak, te da će se ona održati narednog petka (8. septembar).

"Mi smo svakako planirali da održimo redovnu skupštinu, a s obzirom na to da su mnogi skupštinari na godišnjim odmorima, odlučili smo se da to bude u petak kako bismo imali kvorum", kratko je kazao za Mondo Milan Davidov.

On je naveo i da još nije zvanično dobio ostavku Dragoslava Vukovića, a kada su u pitanju tačke dnevnog reda o njima će se više znati u ponedeljak.

Za sada nije poznato da li će se na predstojećoj sednici odlučivati samo o usvajanju ostavke predsednika Nadzornog odbora, odnosno izboru njegovog naslednika, ili će se govoriti i o budućnosti Dušana Mijića na mestu predsednika Upravnog odbora.

Aktuelno rukovodstvo kluba izabrano je na Skupštini u decembru prošle godine.

izvor: mondo.rs, agencije, foto: fkvojvodina.rs

POPULARNO