16.09.2017.

Manje parking mesta u Miletićevoj


Nakon rekonstrukcije drugog dela Miletićeve ulice, koja je u toku

zadržaće se postojeći režim saobraćaja, ali će biti smanjen broj parking mesta, saznaje 021.

U Gradskoj upravi potvrdili su da će jedina novina biti ukidanje parkinga od Trifkovićevog trga do Grčkoškolske ulice. Naime, prethodnih dana su građani koji žive u okolini primetili da su radnici postavili bankine u Miletićevoj ulici tako da izgleda kao da više neće moći da se u nju uđe sa Trifkovićevog trga, ali u Upravi to demantuju.

"Jednosmerni režim predviđen je u delu Miletićeve ulice, između Grčkoškolske i Trifkovićevog trga, i u delu između Nikolajevske i Ulice Jovana Subotića. U delu Miletićeve ulice između Trifkovićevog trga i Nikolajevske ulice odvijaće se dvosmerni saobraćaj. Parkiranje će biti zabranjeno od Trifkovićevog trga do Grčkoškolske ulice jer zbog nedovoljne širine kolovoza nema uslova za obeležavanje parking mesta. Na Trifkovićevom trgu ne menja se režim parkiranja", navode za 021.rs u Upravi.

Podsetimo da su radovi u Miletićevoj ulici počeli krajem maja. Rekonstruiše se vodovodna i kanalizaciona mreža, saobraćajne površine i javna rasveta. Sve finansira Pokrajina sa 40 miliona dinara, a investitor je Grad Novi Sad preko Uprave za građevinsko zemljište i investicije.

izvor: 021.rs, foto: ilustracija

ES!NFO esrbija.info