14.09.2017.

Manifestacija "Dobro došli na Naselje" 30. septembra (VIDEO)


Četvrta po redu manifestacija "Dobro došli na Naselje" održaće se 30. septembra na Novom naselju, na dobro poznatom mestu, livadi između ulica Braće Dronjak i Bate Brkića

Pozvani su svi umetnici u najširem smislu te reči: muzičari, dramske trupe, plesači, vajari, primenjene umetnici, slikari, fotografi, animatori, kao i brojni aktivisti, organizacije, zanatlije, kolekcionari, društveno odgovorni preduzetnici, dobri sugrađani i sve ostale koji imaju i žele nešto da pokažu da se prijave na konkurs za učešće na festival "Dobro došli na Naselje 4".

Konkurs je otvoren do 21. septembra, a prijava se može preuzeti na sajtu: www.novokulturnonaselje.com

"Dobro došli na Naselje" je manifestacija kojom je udruženje Novo kulturno naselje i započelo svoju inicijativu za osnivanje kulturnog centra na Novom naselju, 2014. godine.

Na festivalu je do sada nastupilo preko hiljadu učesnika, a posetilo ga nekoliko hiljada ljudi, i predstavlja jednu od najdražih manifestacija građana Novog naselja. Četvrtu godinu za redom, okupiće umetnike, ljubitelje kulture, i komšije najrazličitih uzrasta i još jednom ojačati inicijativu za Kulturnim centrom.

foto: Novo kulturno Naselje

ES!NFO esrbija.info