08.09.2017.

Davidov pred Skupštinu Voše: Nadamo se da će najbolje rešenje biti pronađeno u interesu kluba


Sednica najvišeg klupskog tela novosadskog superligaša, večeras u 19 časova u fudbalskom centru "Vujadin Boškov" trebalo bi da stavi tačku na turbulencije izazvane ostavkom Dragoslava Vukovića

Nije tajna da su Novosađani zbog nagomilanih dugova kao i izgubljenih sudskih sporova, u "debelom" minusu i još blokiranog računa.

Zasad, s obzirom na činjenicu da je Vuković kategoričan u nameri da napusti klub, ime nekog od mogućih naslednika na toj poziciji ne provejava ni po fudbalskim kuloarima. Jasno je da Novosađani jednostavno moraju da reše pitanje finansiranja kluba.

Na dnevnom redu je jedna od bitnih tačaka, usvajanje ostavke Vukovića, koji će se obratiti Skupštini, a za očekivati je da Dušan Mijić, čelnik Upravnog odbora, takođe iznese svoju viziju.

- Članovima Skupštine ću dokumentovano predočiti stanje u klubu koje sam zatekao pre osam meseci kada sam preuzeo funkciju predsednika - kaže Vuković. - Takođe, saopštiću rezultate rada u proteklih osam, prenose Novosti.

Podršku Skupštini pružiće i veterani Vojvodine, od kojih je nekolicina uključena u rad najvišeg klupskog tela.

Milan Davidov, predsednik Skupštine Novosađana naglašava da su sve značajne stvari, bitne za život kluba, navedene u dnevnom redu i dostavljene skupštinarima.

- Svi delegati će pred sobom imati dokumenta, pravo na diskusiju i sopstveni stav da iskažu glasanjem. Nadamo se da će najbolje rešenje biti pronađeno u interesu kluba - kaže Davidov.

izvor: novosti.rs, agencije, foto: NSinfo

Vuković pred Skupštinu Voše: Ako bi svi dali ostavke, tada bi možda i moglo da se razmišlja o ostanku