05.09.2017.

Davidov o novoj Upravi Voše: Bilo je nekih razgovora, ali ne i konkretnih rezultata


Skupština FK Vojvodina, koja lako može da odredi sudbinu najsatrijeg srpskog superligaša

koji se nalazi pred bankrotom, održaće se u petak, od 19 časova, u Fudbalskom centru “Vujadin Boškov”, potvrdio je predsednik najvišeg klupskog tela i bivši fudbaler Vojvodine Milan Davidov.

„Posle konsultacija sa članovima Skupštine, odredili smo ovaj datum. U međuvremenu stigla je i pisana ostavka predsednika Nadzornog odbora Dragoslava Vukovića, koja će se naći na dnevnom redu i o njoj će članovi Skupštine glasati“, rekao je Davidov.

Poznato je da se klub nalazi u izuzetno teškoj situaciji. Dugovi su za klub kao što je Vojvodina ogromni, procenjeni na oko sedam i po miliona evra, piše Dnevnik. Sudske presude kojim je klub sve zaduženiji stižu na naplatu, nema finansijera ni sponzora, izvršitelji sve češće dolaze, pleni se imovina... Na pitanje da li je bilo razgovora sa potencijalnim spasiocima kluba, bilo iz državnih institucija ili privatnih firmi, Davidov je za Dnevnik rekao:

„Bilo je nekih razgovora, ali ne i konkretnih rezultata. Očekujem da će se narednih dana razgovori intenzivirati, pa videćemo kakve će odluke doneti Skupština.”

izvor: dnevnik.rs, foto: fkvojvodina.rs

POPULARNO