11.09.2017.

Davidov: Nema nagoveštaja za novog predsednika UO - U opciji formiranje komisije koja bi vodila klub


Milan Davidov, predsednik najvišeg klupskog tela, koji je zakazao Izbornu skupštinu za petak, 15. septembar, ne krije složenu situaciju

i naglašava da je najvažnije angažovati revizorsku kuću, kako bi se do detalja ispitalo poslovanje kluba.

- Smatram da je neophodno, što i javnost očekuje, da se utvrde dugovanja i da se tačno zna na čemu smo - kaže Davidov. - Prioritet je i konsolidovati redove i formirati novo rukovodstvo. Nadam se da ćemo u petak naći zajedničko rešenje. Zasad nema nagoveštaja ko bi mogao da predsedava Upravnim odborom, a u opciji je i formiranje radnog tela, odnosno komisije koja bi vodila klub.

Kao veoma bitan segment, Davidov ističe i sportski, posebno pitanje igračkog kadra u kojem je, kako potvrđuje, čak 11 fudbalera sa inostranim pasošima, čime će se baviti novo rukovodstvo.

- Mogu da igraju samo četvorica, a šta ćemo sa sedmoricom čija imena na platnom spisku, blago je reći, deluju opterećujuće - zaključio je Davidov.

Vladimir Buač, nekadašnji istaknuti napadač Vojvodine, sada mlad trener, preuzeo je ulogu v. d. šefa stručnog štaba, po odlasku Nenada Vanića kao peti stručnjak na klupi Novosađana ove sezone.
Jer, od početka godine fudbalere sa “Karađorđa” vodili su i Dragan Ivanović, Aleksandar Veselinović i Radoslav Batak.

izvor: novosti.rs, agencije, foto: NSinfo

ES!NFO esrbija.info