12.09.2017.

Buač: Vojvodina je sredina u kojoj sam ponikao - koju volim svim srcem i na raspolaganju sam joj


Velike promena u Voši, čeka se nova uprava, novi trener...

Vladimir Buač je upisao kurs za nacionalnu pro-licencu, što mu direktno omogućuje da vodi tim Vojvodine s mesta šefa struke.

- Mogu da obavljam taj posao, ali ću raditi kao i do sada, u interesu kluba. Vojvodina je sredina u kojoj sam ponikao, koju volim svim srcem i na raspolaganju sam joj. Već u sredu nas očekuje suret s Mačvom na stadionu “Karađorđe” i, kako stvari stoje, vodiću ekipu i u tom duelu. Favoriti smo u odnosu na Šapčane, igramo pred našim navijačima i imaćemo imperativ da osvojimo sva tri boda. S druge strane, rival je dobro organzivana celina, ali to neće umanjiti našu želju za pobedom.

U ponedeljak su crveno-beli imali slobodan dan, a već danas će početi da pripremaju za važan susret s Mačvom.

- U duelu s Voždovcem sam pružio priliku nekim igračima za koje sam verovao da tu šansu zaslužuju. Ponavljam, puno je novajlija, ali sam sada stekao malo jasniju sliku o njihovim mogućnostima. Avramovski bi mogao da bude pravo pojačanje za Vojvodinu, iako u ovom trenutku možda nije spreman da na terenu provede svih 90 minuta. Videću još hoće li protiv Mačve biti u startnoj postavi ili će na teren ponovo ući s klupe. Korejac Park je zanimljiv igrač, veoma je inteligentan i sklon fudbalskom vicu, ali mu je nedostatak taj što zanemaruje igru u odbrani i na tome ćemo morati s njim da radimo u narednom periodu - naglasio je Vladimir Buač.

izvor: dnevnik.rs, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić

Davidov: Nema nagoveštaja za novog predsednika UO - U opciji formiranje komisije koja bi vodila klub