02.08.2017.

Vojvodina ga suspendovala - kao slobodan igrač potpisaće za Radnički iz Niša


Pre dve nedelje Vojvodina je suspendovala Nikolu Kovačevića zbog navodnog kršenja discipline, a nakon dobijanja raskida ugovora sa novosadskim superligašem - već ima novi klub

Visokom vezisti se prvobitno nije dopala opcija da se u potpunosti prekomanduje na poziciju štopera, u manju opcija na toj poziciji na "Karađorđu", pa je izrazio nezadovoljstvo kod trenera Vanića i na kraju dočekao kaznu rukovodstva kluba.

On je dobio "papire" i kao slobodan igrač potpisaće za Radnički iz Niša.

"Nišlije" su prethodno ponovo dogovorile saradnju sa Milanom Pavkovim, koji dolazi iz Crvene zvezde na pozajmicu i bivši je fudbaler Vojvodine, a nezvanično se može čuti da su u pregovorima i sa još jednim bivšim igračem "lala" Branislavom Trajkovićem.

Od odlaska iz Srbije ovaj fudbaler je nastupao u Kazahstanu za Ordabasi.

Kada je u pitanju Nikola Kovačević, on je u Vojvodinu stigao 2015. godine iz rodnog Kragujevca, ali ni kroz pozajmice u Spartaku, ni kroz igru u Novom Sadu, nije uspeo dovoljno da se nametne.

Podsetimo - pod suspenzijom, i pred skorim raskidom ugovora u Vojvodini, su i Petar Mićin, koji je odbio da produži saradnju, odnosno Nikola Trujić koga su napali navijači ovog kluba u svlačionici meča u Ružoberoku.

izvor: mondo.rs, agencije, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić