12.08.2017.

U ponedeljak počinje izrada pokaznih karata za novu školsku godinu


JGSP „Novi Sad“ obaveštava korisnike usluga prevoza da u ponedeljak, 14. avgusta, počinje izrada godišnjih karata za decu iz porodica sa troje i više dece
koji imaju pravo na povlašćen prevoz tokom školske godine (na osnovu spiska dece koji sačinjava Gradska uprava za socijalnu i dečiju zaštitu Grada Novog Sada) kao i godišnjih đačkih karata.

Potrebno je da podnosilac zahteva nije stariji od 26 godina i da prilikom predaje donese:
* Overen zahtev (original)  za izdavanje godišnje karte (Zahtev se besplatno preuzima na kiosku JGSP „Novi Sad“ ili sa internet stranice www.gspns.rs)
* Ličnu kartu ili zdravstvenu legitimaciju (na uvid radi indetifikacije)
* Dve fotografije novijeg datuma (dimenzija kao za ličnu kartu 30x25mm)
* Novac za godišnju kartu za decu iz porodica sa troje i više dece (1.650,00 dinara usluga prevoza + 375,00 dinara izrada)

Cena godišnje karte za đake od 6 do 10 godina  (od prve do pete zone) iznosi 3.291,00 dinar (prevoz 2.541,00+750,00 dinara izrada).

Izrada godišnjih školskih karata za đake preko deset godina iznosi 750 dinara, dok je cena prevoza je različita zavisno od zone za koju se kupuje karta (cena za određenu zonu +750,00 dinara za izradu). Prilikom popunjavanja zahteva važno je da se u donjem desnom uglu izabere potrebna zona.

* Roditelji predaju zahtev za izradu godišišnjih karata za maloletna lica

Izrada godišnjih karata za decu iz porodica sa troje i više dece i godišnjih đačkih karta, obavlja se na međumesnoj autobuskoj stanici (na šalterima br.12 i 13.), radnim danima od 07:00 do  14:30 časova, gde se i preuzimaju gotove godišnje karte.