01.08.2017.

Prilika da doživite posebno filmsko iskustvo - projekcija za 160 dinara u CineStar bioskopu


Akcija "Dan za 160" održaće se u ponedeljak, 7. avgusta u bioskopu CineStar u TC "Big", kao i u svim CineStar bioskopima u Srbiji

U okviru akcije, svi posetioci u ponedeljak mogu da pogledaju film po ceni bioskopske ulaznice od 160 dinara.

Akcija uključuje i aktuelne bioskopske hitove, kao što su SF spektakl Luka Besona Valerijan i carstvo hiljadu planeta, gde jednu od glavnih uloga igra Kara Delevenj, jedan od najpopularnijih svetskih top modela, ali i pevačica Rijana.

Više informacija ovde

Takođe se izdvaja istorijski film Dunkirk reditelja Kristofera Nolana, u kome glavnu ulogu igra Tom Hardi, te treći nastavak filma naučnofantastične franšize Planeta majmuna: Rat. I najmlađi će doći na svoje uz filmske naslove kao što je Grozan ja 3.

Cena uključuje i dodatke za 3D, love box, VIP sedišta, dužinu filma i extreme. CineStar je pripremio i poseban meni sa velikim kokicama i gratis pićem.

"Ovo je takođe prilika da doživite posebno filmsko iskustvo i u jednom od najmodernijih i najlepših bioskopa u zemlji – Cinestar Novi Sad 4DX –  a iznad svega da već od 475 dinara uživate u jedinstvenim 4DX projekcijama, koje svojim pokretnim sedištima i specijalnim efektima dovode gledaoce u samo središte događanja na filmskom platnu. Savetujemo da zbog sve većeg odziva posetilaca, što pre kupite ulaznicu za 'Dan za 160' tj. za projekcije 7. avgusta  i priuštite sebi nezaboravno letnje, filmsko veče uz cenu koja je prihvatljiva za svačiji džep. Zbog ogromnog interesovanja, ulaznice nije moguće rezervisati, ali kupovina je moguća online i na blagajnama CineStar bioskopa", poručuju u CineStaru.

Više informacija ovde