26.08.2017.

Planić se vraća u Vojvodinu - propao transfer u Steauu


Steaua je "otpala" kao opcija, iako je tamo već bio predstavljen...

Kada klub objavi fotografiju novog igrača uz poruku "dobrodošao", to se čini kao izvesno završen posao, ali u slučaju Steaue - nikad se ne zna...

Rumunski mediji prenose da Bogdan Planić, koga je Steaua, odnosno FCSB, na svom zvaničnom sajtu predstavila kao pojačanje pre tri dana, gde je navedeno da je potpisao ugovor na četiri godine, ipak neće postati fudbaler ovog kluba.

U izjavi za tamošnji "Digi Sport", menadžer fudbalera Zvonko Milojković naveo je da se njegov klijent vraća u Vojvodinu, a da je posao propao zbog predsednika Steaue.

Nezvanično se može čuti i da je Steaua odustala od Planića iz razloga što su ušli u Ligu Evrope, i da stoga tragaju za "većim imenom", dok zanimljivo je i to da ovo nije prvi put da je rumunski klub predstavio fudbalera koji na kraju nije postao njihov član.

Planić u ugovoru ima "izlaznu" klauzulu od 300.000 evra, a videćemo da li će tokom ove jeseni ipak nositi dres Vojvodine ili će do kraja prelaznog roka pronaći novi klub.

Ovaj momak iz Užica u karijeri je igrao još i za tamošnju Slobodu, Zlatibor Čajetinu, Žarkovo, Jedinstvo Putevi, OFK Beograd i Crvenu zvezdu, dok je u Vojvodinu stigao prošlog leta i nedavno je postao njen kapiten.

izvor: mondo.rs, agencije, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić

POPULARNO