29.08.2017.

Jedna od najružnijih utakmica u istoriji Voše lagano odlazi u istoriju? U klubu tema treninzi, pojačanja...


Jedna od najružnijih utakmica u istoriji FK Vojvodina lagano odlazi u istoriju, ostavljajući, međutim, duboke ožiljke prouzrokovane s pet golova u svojoj mreži

Da li su fudbaleri, i koliko, spremni da se brzo podignu na noge, videće se već u narednom periodu, ali je sasvim sigurno da će rukovodstvo kluba morati hitno da reaguje i potraži odgovarajuća osveženja za ekipu poljuljanog samopouzdanja, prenosi Dnevnik.

„Prelazni rok bliži se kraju i ima dosta fudbalera koji su želeli da odu u inostranstvo, a sada, kada je sve izvesnije da im to neće uspeti, spremni su i voljni da rzgovaraju s nama“, rekao je predsednik kluba Dušan Mijić.

“U toku naredna dva dana sve će biti mnogo jasnije, a očekujemo dolazak pojedinih igrača na konkretizovanje dogovora koje smo u načelu postigli. Ima tu veoma zanimljivih pojedinaca, fudbalera reprezentativnog kvaliteta i ukoliko potpišu ugovore s Vojvodinom moći ćemo da kažemo da imamo resektabilnu ekipu, sposobnu da ostane u vrhu srpskog fudbala.”

Na pitanje da li među igračima za koje je Voša zainteresovana ima i stranaca, Mijić je rekao:

„Ako su igrači iz zemalja iz našeg okruženja računaju u strance, odgovor je - da, ima ih.”

Šef stručnog štaba Nenad Vanić takođe razmišlja o osveženjima.

„Potrebne su nam novajlije, pojačanja u svim linijama ekipe. Klupsko rukovodstvo i ja tražimo najbolja rešenja koja bi odmah mogla da doprinesu kvalitetu igara i verujem da ćemo do kraja prelaznog roka uspeti da realizujemo neke od priželjkivanih transfera.”

Ekipa nastavlja sa treninzima i pripema se za sledeću utakmicu s Voždovcem u gostima.

„Jedna grupa igrača treniraće u jutarnjim satima, dok će ostali odigrati trening-utakmicu poslepodne. Šta je bilo - bilo je, iz ove kože ne možemo i sada je na nama da pokušamo da zbijemo redove, pogledamo se u oči i nastavimo da treniramo što bolje“, kazao je Nenad Vanić.

izvor: dnevnik.rs, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić

Nema mira u Voši posle prozivki: Vuković najavio pres-konferenciju

ES!NFO esrbija.info