03.08.2017.

Akcija "Ja volim domaći film" - u Arenu za 100 dinara


„Arena sinepleks” slavi završetak sjajne sezone domaćih filmova uz akciju „Ja volim domaći film” i fantastičnu cenu ulaznice od 100 dinara, koja će početi u ponedeljak, 7. avgusta

Uz najveću akciju za domaću filmsku produkciju do sada, „Arena sinepleks” obezbediće i specijalan „domaći kombo”, koji obuhvata kokice i „koka-kolu”, čija cena će iznositi takođe 100 dinara.

Tokom ovogodišnje i prošlogodišnje sezone, domaći filmovi beležili su sjajne rezultate u bioskopima te na taj način dobro poznate i još uvek tražene naslove vraćamo na velika platna na jedan dan, navode iz „Arene sinepleks”. Posetioci će imati priliku da u udarnim terminima pogledaju neka od najboljih ostvarenja kao što su „Biser Bojane”, „Kozje uši”, „Zona Zamfirova 2”, „Pored mene”, „Jesen samuraja”, „Igla ispod praga”, „Dnevnik mašinovođe”, „Na mlečnom putu”, „Santa Marija dela Salute” i „Vojna akademija 3”.

Na taj način „Arena sinepleks” se prirema za nadolazeću sezonu novih domaćih filmova i naslova koji obećavaju i na najbolji način ispraća ovogodišnju.

Ulaznice, koje su u pretprodaji, mogu se kupiti na blagajnama „Arene sinepleks”.

izvor: agencije