16.07.2017.

WhatsApp - slanje bilo koje vrste fajlova


WhatsApp, kao jedan od sinonima za kvalitet u segmentu aplikacija za komunikaciju u realnom vremenu, odnosno onoga što zovemo "čet"
ima obavezu da konstantno nadograđuje postojeće i uvoditi nove opcije.

Za manipulacije multimedijalnim datotekama, odnosno fotografijama i videozapisima, WhatsApp je uveo mogućnost da svoje omiljene fotografije ili video snimke možete da sa svojim prijateljima delite direktno iz aplikacije kamere na pametnom telefonu. A to znači da je jednostavnost i praktičnost zajamčena.

Nova verzija za WhatsApp aplikacije za Android i iOS mobilne operativne sisteme omogućuje svim korisnicima da sa svojim kontaktima u direktnoj komunikaciji podele bilo koju datoteku!

To znači da više niste ograničeni samo na slanje fotografija ili videozapisa, nego možete, na primer, iz WhatsAppovog "četa" da podelite dokumente u Wordu ili Excelu, muzičke Mp3 ili AAC datoteke, kompresovane "zipovane" fajlove i slično.

Nema sumnje da će ta opcija oduševiti sve korisnike aplikacije, koja polako ali sigurno postaje multifunkcionalni alat sa potencijalom da zameni brojne druge alate i aplikacije koje se koristite.

Tako sada više ne morate svojim kontaktima da šaljete određenu datoteku elektronskom poštom, nego to možete da uradite sve odjednom unutar aplikacije WhatsApp.

izvor: b92.net, agencije, foto: patrisyu/freedigitalphotos.net