06.07.2017.

Voša u Slovačkoj: Trener Ružomberoka uporedio Malbašića sa Mesijem (direktan prenos RTV)


Želja mi je da igramo dobro, da pobedimo i da odemo u sledeću rundu
Uradićemo sve da do toga dodje. Spremali smo se prethodnih dana da pobedimo i prodjemo dalje, rekao je Vanić novinarima u Ružomberoku.

Vojvodina je prošlog četvrtka u Novom Sadu pobedila Ružomberok sa 2:1, a sutra se u istoimenom gradu u Slovačkoj igra revanš meč.

"U fudbalu nikada ne treba reći da se nešto neće desiti. Po nas bi najgori scenario bio da odemo u produžetke i na penale. Radili smo i na tom polju... Penali ne treba da se vežbaju, to je više psiha, koju igrač treba da reši. Na izgled je laka, ali ima i trenutaka kada je psihološki teška. Nama je oprdeljenje da uradimo sve da do toga ne dodje", rekao je Vanić.

Strelca oba gola za Vojvodinu u prvoj utakmici, Filipa Malbašića, trener Ružemberoka Norbert Hrnčar je na konferenciji uporedio sa jednim od najboljih fudbalera na svetu Lionelom Mesijem.

"Mislim da je malo preterao... Malo više. Namestilo se tako da postignem dva lepa gola. Mi smo kao ekipa dobro odigrali tu utakmicu, a ja sam začinio te dve akcije lepim golovima. Nadam se da će i danas tako biti", rekao je Malbašić.

Upitan o atmosferi u svlačionici, Malbašić je kazao da je ekipa bila iznenadjena smenom Batka, ali nema "nikakvih posebnih promena".

Malbašić je rekao da je cilj Vojvodine da sutra postigne gol, jer bi po njegovoj oceni bila na korak od plasmana u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evropa."Ako uspemo da postignemo gol, uspećemo da ostvarimo naš cilj, a to je plasman u narednu runda", rekao je Malbašić.

Revanš utakmica izmedju Ružomberoka i Vojvodine igraće se danas od 19.00 u Slovačkoj.

Pobednik ovog dvomeča će u narednom kolu igrati protiv norveškog Brana.

Direkntan prenos utakmice na RTV 1.

izvor: Beta, agencije, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić

Pobeda Voše na startu kvalifikacija za Ligu Evrope (VIDEO, GOLOVI)


Prenos Vošine utakmice i iz Slovačke - očekuju se pune tribine