13.07.2017.

Vojvodina A - Vojvodina B 5:3, danas na bazene u Bački Petrovac


Jučerašnji dan fudbaleri Vojvodine iskoristili su da odigraju trening utakmicu, između prvotimaca sa manjom minutažom i momaka koji se još uvek bore da potpišu ugovor

Pre samog susreta, standardni igrači održali su lakši trening, na kojoj su se posle pauze zbog lakših povreda pojavili i Bogdan Planić i Filip Malbašić. Njih dvojica lako su izdržali sporiji ritam treninga, ali je određene probleme imao Marko Vukasović, koji je i u Slovačkoj igrao s povredom mišića zadnje lože.

- Osećam još uvek bol i nisam potpuno spreman da odgovorim naporima, ali se nadam da će uz terapiju, sve brzo doći na svoje mesto i da ću moći da normalno radim - rekao je Vukasović.

Danas će igrači koji konkurišu za tim pre podne otići na bazene u Bačkom Petrovcu, a popodne odradiće redovan trening.

- Lepo je što ćemo imati aktivnu pauzu u radu i što ćemo svi biti na okupu - rekao je golman Emil Rockov. - Veoma je bitno da izgradimo atmosferu unutar ekipe, kako bismo što pre zaboravili Ružemberok i posvetili se domaćem prvenstvu.

Što se same utakmice tiče, viđena je dinamična, zanimljiva igra u kojoj su svi fudbaleri nastojali da pruže maksimum i pokažu se u najboljem izdanju. Posebno se isticao mladi Petar Mićin u sastavu A tima, koji je postigao dva gola i dosta pretrčao, a najlepši pogodak je bio onaj koji je postigao Milan Spremo u 53. minutu, kada je pogodio same rašlje golmana Nikole Perića.


Vojvodina A - Vojvodina B 5:3 (2:1)

FC “Vujadin Boškov”, gledalaca 50, sudija: Gnjatović (Novi Sad), strelci: Mićin u 39. i 73. Alveš u 44. i Spremo u 53. i Mirosavljev u 85. za Vojvodinu A, a Vujanović u 5. Gajić u 49. i Nešković u 80. minutu za Vojvodinu B.

VOJVODINA A: Kordić, Lazarević, Antić, Alveš, Babić, L. Zličić, Kovusu, Mićin, Stamenić, Cebara, Mihajlović. Igrali su još: Bureković, Devetak, Spremo, Živković, Mirosavljev, Veselinović.

VOJVODINA B: Perić, Bogojević, Knežević, Simić, Ivančević, Jović, Đurišić, Pantović, M. Zličić, Vujanović, Frensis. Igrali su još: Stojanović, Pantelić, Berić, Batar, Jagodić, Tegeltija, Kovačević, Miletić, Nešković, Gajić.

izvor: dnevnik.rs, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić