06.07.2017.

Vanić posle ispadanja Voše iz Evrope: Moramo videti kako da oporavimo momke za prvenstvo


Vojvodina je večeras poražena od Ružomberoka rezultatom 2:0 (VIDEO), u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope

Utakmicu smo počeli onako kako je trebalo, jer imali smo prilike, disciplinu, odgovornost i sve ono što smo se dogovarali. Od 30. do 40. minuta smo bili u padu, kada je protivnik imao određene šanse, ali uspeli smo to da prevaziđemo i poluvreme završimo sa pozitivnim rezultatom. U drugi deo meča smo takođe ušli bez većih oscilacija, imali smo želju, ali nam je nedostajao mirniji pas da ozbiljnije ugrozimo domaćina, koji nam, osim iz prekida, nije ozbiljnije pretio. Imali smo šansu kada smo izašli sami na golmana, ali nažalost, to se nije završilo onako kako smo želeli. Potom smo napravili nekoliko bespotrebnih faulova u opasnoj zoni, prilikom jednog prekida dvojica naših igrača su nespretno odreagovala i desilo se šta se desilo, što je bio šok za ekipu. Nakon toga smo sa više igrača krenuli u napad kako bismo izjednačili, ali smo opet posle prekida primili gol. I posle 2:0 smo imali šansu preko Trujića, koju opet nismo realizovali.

U svakom slučaju, mora se dalje i moramo dobro sagledati ovu situaciju, odnosno videti kako da oporavimo momke za prvenstvo – rekao je Vanić.

izvor: fkvojvodina.rs

Vanić posle ispadanja Voše iz Evrope: Moramo videti kako da oporavimo momke za prvenstvo