10.07.2017.

Uprava Voše suspenduje Trujića - on poručio da više ne može ništa da komentariše


Na današnjem treningu fudbalera FK Vojvodina, nisu se pojavili svi prvotimci


Filip Malbašić i Bogdan Planić su na pregledu zbog povreda, dok se Nikola Trujić ne pojavljuje u Novom Sadu posle napada koji je doživeo u Slovačkoj.

Trujić je i najavio da više neće nositi crveno-beli dres i ostao je dosledan takvom opredeljenju.

“Nikola Trujić je igrač je pod ugovorom s FK Vojvodina i pošto se ne pojavljuje na treninzima biće suspendovan“, rekao je za Dnevnik predsednik novosadskog superligaša Dušan Mijić.

Ekipa Dnevnika je pokušala telefonom da dobije Nikolu Trujića, ali je on, putem SMS poruke, poručio da više ne može ništa da komentariše i da se obrate njegovom advokatu.

Dvogodišnji ugovor s Novosađanima potpisao je kanadski reprezentativac Stefan Cebara (26). Reč je o mladiću koji je rođen u Hrvatskoj, ali se ubrzo preselio u Kanadu i tamo prošao sve reprezentaivne selekcije, sve do A tima, u kojem je upisao sedam nastupa.

Trener Nenad Vanić rekao je da bi mu najviše odgovaralo da crveno-beli u toku ove sedmice odigraju dve trening utakmice. To će se, kako stvari stoje, i dogoditi, a prvi ispit biće sutra, od 19 časova. U FC “Vujadin Boškov” igraće prvotimci koji su do sada imali manju minutažu, a rival će im biti B tim Vojvodine.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić