07.07.2017.

Trujić za Dnevnik: Navijači Vojvodine upali u svlačionicu, dobio sam udarac u glavu - podneću tužbu


Varošica od tek oko 30.000 stanovnika postala je kobna po, barem na papiru, ambiciozni tim iz Novog Sada i ostaće upamćena kao svojevrsno mesto stradanja Voše


Pobedom od 2:0, a posle poraza od 1:2 na stadionu Karađorđe“, „Ruže“ su izborile plasman u narednu rundu, ostavljajući timu trenera Nenada Vanića da tuguje i preispita gde se to i zbog čega grešilo i pogrešilo.

Po završetku utakmice u Ružomberoku, kako Dnevnik saznaje po povratku u Novi Sad, u svlačionici Novosađana došlo je do nemilih scena. O tome je za Dnevnik prozborio napadač Nikola Trujić, koji je direktno bio u njih uključen.

Sedeo sam u svlačionici nakon susreta, kada je, ni sam ne znam kako, grupa od oko desetak navijača Vojvodine tamo ušla. Kako im je to pošlo za rukom – ne znam, jer reč je o prostoru u koji niko, osim samih igrača i funkcionera kluba, ne može da uđe. Jedan od njih me je uhvatio za vrat i počeo da me gura. Potom me je drugi od njih udario pesnicom u glavu.

U šoku sam i dalje. Sigurno je to da više nisam fudbaler Vojvodine, pokupio sam stvari i vraćam se u Beograd. Ujedno, podneću tužbu i protiv FK Vojvodina, kao i protiv onih koji su me napali, a razmišljam da preko UEFA tužim i FK Ružomberok zbog ulaska u svlačionicu lica kojima tamo nikako nije bilo mesto“, rekao je uzbuđenim glasom Trujić za Dnevnik.

izvor: dnevnik.rs, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić