12.07.2017.

Pripreme za Superligu - Voša protiv Voše


Svakodnevno, po dva puta, izlaze igrači Voše na teren u FC „Vujadin Boškov“, spremajući se za početak prvenstva u Superligi
koji će uslediti 22. jula, kada su Novosađani domaćini ekipi Čukaričkog

Klub su napustili Nikola Trujić (sprema tužbu protiv kluba i navijača), Darko Puškarić (prešao u Čukarički), Aleksandar Paločević (postao član portugalske Aruke) i Siniša Babić, a nedavno je sredinu promenio i Dejan Meleg (prešao u redove turskog Kajzerispora).

U Vojvodinu su stigli povratnik iz Zenice Dženan Bureković, Milan Bubalo (Tajland), Stefan Mihajlović (Borac, Čačak), Renan da Silva Alveš (Brazil) i Milan Mirosavljev (Proleter), kao i nekolicina igrača koji se bore za svoje mesto na srpskoj fudbalskoj sceni, poput Džozefa Bempaha Ovusua i Fransisa Afrijea (Gana), Stefana Cebare (Kanada) i drugih.

Trener Nenad Vanić sa saradnicima pojačao je ritam rada ovih dana, insistirajući u jutarnjim satima na vežbama bez lopte, dok je ona u fokusu u kasnopopodnevnom terminu.

“Svakodnevno treniramo po dva puta, jer želimo da se što bolje upoznamo i naviknemo jedni na druge. Pošto više nemamo evropskih susreta, želim da odradimo što je moguće više treninga, da međusobno razgovaramo i stvorimo timski duh. Istina je da su Filip Malbašić i Bogdan Palnić bili na poštedi zbog lakših povreda, ali ih već danas očekujem da se pridruže saigračima”, objasnio je Vanić, prenosi Dnevnik.

Novosadski superligaš odigraće u sredu trening utakmicu, u kojoj će snage odmeriti prvotimci koji su imali manju minutažu, ili nisu nastupili u duelima s Ružomberokom, s jedne i oni koji se tek bore da zaduže dres Vojvodine s druge strane.

izvor: dnevnik.rs, foto: NSinfo

Licencu za Superligu ima samo samo šest klubova - konačna odluka u četvrtak